Businessclub De Basis

date_range Published on Last updated
BUSINESSCLUB DE BASIS http://businessclubdebasis.nl/wp-content/uploads/2018/08/logo_de-basis_300px.jpg

Businessclub De Basis

Businessclub De Basis

Businessclub De Basis is opgericht in 2018 en bestaat uit 15 tot 20 ondernemers uit Walcheren en Zuid-Beveland. We komen tweewekelijks bij elkaar bij Lunchroom Rustique in Oost-Souburg. Gezamenlijk nuttigen we een heerlijk ontbijtje, terwijl ondertussen de aanbevelingen en gegunde omzet over tafel vliegen.

Het concept is eenvoudig maar doeltreffend: Gun elkaar omzet! Dat we daar goed in zijn blijkt wel uit onze slogan, want ‘Gunnen begint bij De Basis’.

Per branche mag één ondernemer vertegenwoordigd zijn. Je bent niet verplicht om je omzet te delen met één van de leden, want je ‘eigen’ netwerk wordt bij de Basis altijd gerespecteerd. Het blijft een kwestie van gunnen.

Mag iedereen aansluiten?

Als gast ben je altijd welkom! Of je na drie gastbezoeken lid kunt worden, is afhankelijk van de vraag of iemand anders uit jouw branche al lid is. Aangezien we een beleid voeren dat er per branche maar één onderneming vertegenwoordigd kan zijn, kan iemand uitgesloten worden van deelname. Ook moeten alle ondernemers binnen de Basis het eens zijn met de nieuwe deelname. Zo houden we de gunningsfactor optimaal. Maar neem gerust contact op met Businessclub De Basis, kom een keer kijken en we geven je alle informatie die je nodig hebt.

Wat zijn de kosten?

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor telkens een jaar. Dit loopt van 1 januari t/m 31 december. Het jaarlijks lidmaatschapsfee bedraagt 250,- euro. De ontbijtkosten bedragen 12,50 euro per keer en er wordt uitgegaan van maximaal 25 bijeenkomsten per jaar. Voorafgaand aan het nieuwe jaar volgt een nota met het totaalbedrag. De hoogte van de gelden worden jaarlijks opnieuw vastgesteld.

Wanneer vergaderen / ontbijten wij?

Wij vergaderen om de week op donderdag in Oost-Souburg bij Lunchroom Rustique. Dat doen we om 07:30 uur. Dat is best vroeg, maar hoe fijn is het om met een gevulde map met opdrachten naar kantoor te rijden met een volledige werkdag in het zicht?

De resterende vergaderingen in 2021 zijn op:

  • 28 oktober
  • 11 november
  • 25 november
  • 9 december
  • en we sluiten af met een eindejaarsborrel op 23 december (dat doen we dan een keer niet ’s ochtends om 7.30 uur;-))

Wil jij ook mee ontbijten/vergaderen?

Wij gunnen het jou natuurlijk ook. Klik hier om je aan te melden en we nemen contact met je op.

Scroll to top vertical_align_top
Spring naar toolbar