Danielle Teclegiorgis-Leijdekker

Mijn naam is Danielle.

Na mijn HBO studie Personeel en Arbeid ben ik in de recruitmentwereld gestart. Ik heb bij verschillende grote organisaties als Vedior, PwC, Yacht en Delta de werving en selectie voor mijn rekening genomen.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf opnieuw ontdekt, gezien waar ik plezier uit haal en waar ik goed in ben. Dat is luisteren en de vraag achter de mens en/of de organisatie achterhalen. Niet te snel in nieuwe oplossingen denken maar de behoefte in kaart brengen en kijken wat er al aanwezig is om in die behoefte te voorzien. Maatwerk leveren, altijd op die persoon of dat bedrijf gesneden en altijd met volle aandacht en oprechte interesse. Dat is waar ik goed in ben.

Begin 2018 ben ik samen met mijn man, Tedros, Bright Business Support gestart. Wij ondersteunen organisaties in de beheersing van projecten, de implementatie en uitvoering van risicomanagement. Wij kunnen u helpen bij het invullen van permanente en tijdelijke vacatures binnen de vakgebieden Finance en Control, Risk- en Project-management. Dankzij ons uitgebreide netwerk, ervaring en opgedane vakkennis zijn wij een volwaardige partner in het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie.

Dit alles doen wij op de ‘Bright’ manier: Complexe zaken helder en duidelijk maken in begrijpelijke taal.

T: 06-53797617
E: danielle@brightbs.nl
http://www.brightbs.nl

Bright Business Support,
Lange Delft 127,
4331 AM Middelburg

brightbs_logo