Iben Vermeire

Junior Accountmanager | Beheer & Digitalisering Documentstromen | Bedrijfsprocessen | Printoplossingen |

We helpen u graag om productiever met informatie te laten werken. We bieden hiervoor producten en diensten op het gebied van printen, scannen, print management software, document management software en audiovisuele middelen. Hiermee garanderen we u een hoger rendement en leveren we een bijdrage aan uw eigen strategische doelstellingen:

– Groei
– Productiviteitsverbetering van uw medewerkers
– Kwaliteitsverbetering van uw (interne) informatievoorziening
– Kostenbesparingen
– Voldoen aan wet- en regelgeving

De oplossingen die we bieden worden ondersteund door Ricoh Nederland met kennis en service van zo’n 450 consultants en service-engineers. Deze combinatie garandeert kwalitatief hoogwaardige diensten en service van een gerenommeerde wereldspeler als Ricoh met de flexibiliteit en creativiteit van een regionale organisatie. Zo heeft u het beste van twee werelden!

Ricoh speelt wereldwijd in op de behoeften van diverse sectoren en ontwikkelt hiervoor oplossingen en diensten die perfect aansluiten op alle ontwikkelingen binnen uw sector, bedrijf of organisatie. Een bewezen succesvolle mix van ´Think global, act local!´

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met Ricoh producten en diensten. We zijn dan ook trots dat we meer dan 750 bedrijven en organisaties uit de regio Zeeland en West-Brabant als tevreden klant hebben. Deze variëren van groot tot klein in diverse sectoren.

Wij zijn uw regionale aanspreekpunt. Met ons team bedienen we de regionale markt met medewerkers die allemaal uit de buurt komen. We kennen de markt, zijn slagvaardig en experts in ons vakgebied.